Ruitenwissers en lampen van Bosch voor extra zichtbaarheid



Zicht en licht tijdens de donkere wintermaanden 


Tijdens de donkerste dagen van het jaar zijn een perfecte verlichting en zichtbaarheid cruciaal voor de veiligheid op de weg. Dankzij de lampen en ruitenwissers van Bosch kunnen uw klanten ook in slechtere weersomstandigheden veilig de weg op.


Bosch Aerotwin J.E.T. Blade voor een optimaal zicht en meer veiligheid

 

Profiteer van deze periode om uw verkoop van ruitenwissers een boost te geven. De Bosch Aerotwin J.E.T. Blade beschikt alvast over alle nodige troeven om uw klanten te overtuigen. Laten we eens meer in detail kijken. 

Dankzij de laatste Jet Evolution Technology zorgt de J.E.T. blade voor een gerichtere reiniging van de voorruit en een grotere efficiëntie bij het wissen. De in de wisser geïntegreerde sproeikoppen zorgen voor het sproeien van de ruitensproeiervloeistof precies voor het wisserblad, zonder storende sproeinevel in het gezichtsveld van de bestuurder. Dit alles zorgt voor een veel duidelijker zicht en dus meer veiligheid. 
Daarnaast zorgt de Power Protection Plus-wisserrubber met gepatenteerde coating zelfs bij extreme weersomstandigheden voor een langere levensduur, perfecte reiniging en stille werking. 

Tot slot zorgt de voorgemonteerde voertuigspecifieke adapter voor een snelle en eenvoudige installatie bij het vervangen van originele ruitenwisserbladen (alleen van toepassing op voertuigen die origineel zijn uitgerust met deze technologie). Win-win dus voor zowel u als uw klant.


 

Verhoogde veiligheid en meer rijcomfort dankzij de autolampen van Bosch 


Regen, mist, donker weer,… er zijn tal van weersomstandigheden die een beperkt zicht veroorzaken. Voor een comfortabele rit in alle weersomstandigheden heeft Bosch de perfecte oplossing! Autolampen van Bosch verhogen de veiligheid en verbeteren het rijcomfort door een uitstekende wegverlichting en dit zonder tegenliggers te verblinden of te storen. De uitstekende kwaliteit van de lampen is essentieel om een gelijkmatige en heldere verlichting en een lange levensduur te garanderen. 

Bij het ontwikkelen en ontwerpen van lampen is de veiligheid op de weg prioriteit nummer één. Autolampen in Europa moeten voldoen aan de normen van de ECE (Economische Commissie voor Europa) – vandaar het ECE-type. Wat betreft de productkwaliteit en -veiligheid overtreft Bosch deze hoge ECE-vereisten.

 


Hoe zijn Bosch-lampen zo resistent ontworpen? 


Omdat voertuigen voortdurend worden blootgesteld aan trillingen, moeten autolampen bijzonder resistent zijn. Bosch gebruikt wolfraamdraad van een bijzonder hoge kwaliteit. De hoofdlampen (gebruikt in de koplampen) zijn ook uitgerust met een UV-blokkerend filter, dat het geler worden van plastic lenzen vermindert.
 


Tips voor de werkplaats

  • Vervang autolampen altijd per twee. Vanwege hun zeer vergelijkbare levensduur, zal ook de lichtsterkte van de tweede lamp hoogstwaarschijnlijk snel afnemen.
  • Het wordt aanbevolen om de lampen om de twee jaar te vervangen.
  • Gebruik bij het monteren schone handschoenen of een zachte doek en raak alleen de metalen lampvoet aan. Vuil kan ongelijkmatige verwarming en schade veroorzaken tijdens het monteren.
  • En voor alle reeds eerder genoemde redenen: kies uiteraard voor Bosch-kwaliteit!

Het extraatje? Natuurlijk komen Bosch-lampen en -ruitenwissers in aanmerking voor het extra programma! 

Graag meer weten? 
Klik hier om meer te weten over de Bosch Aerotwin J.E.T. Blade.

Bekijk hier de onderdelenpagina op de Bosch-website of contacteer uw favoriete grossier voor meer informatie over Bosch-ruitenwissers of -lampen.