Bosch BAT 6120 – Toekomstbestendige en veelzijdige acculader



Professionele acculader die onmisbaar is in uw werkplaats 


Batterijen en koude zijn niet de beste vrienden. Dat merkt u ongetwijfeld ook aan het aantal klanten met problemen met hun autoaccu tijdens de winterperiode. Een krachtige acculader zoals de BAT 6120 van Bosch die ook nog de nodige ondersteuning biedt tijdens een onderhoud of diagnose is dan ook een echte must-have in uw werkplaats.


Twee-in-één accuondersteuning

 

De BAT 6120 van Bosch is een moderne en universele acculader en bovendien onmisbaar tijdens (remote) diagnose. Hij garandeert het snel en optimaal laden van de voertuigaccu en bijgevolg een betrouwbare werking van het voertuig. Dit bijzonder compact apparaat voor professionals zoals u kan worden gebruikt voor back-up- en floatmodus als een continue voeding tot 120 A, of volledig automatisch opladen voor loodzuur- en lithiumaccu's.

Bovendien blijft uw werkplaats uitgerust voor de allernieuwste accutechnologie dankzij de mogelijkheid om de laadkarakteristieken via USB te updaten.
 

Eenvoudig te gebruiken


Nog een extra troef van deze acculader is de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. Hij is perfect geschikt voor gebruik op een gereedschapskar, werkbank of op de vloer en kan ook aan de muur worden bevestigd. Hij past zelfs netjes onder een auto in een showroom. Daarnaast voldoen de flexibele bedieningsmodi aan de eisen van de hedendaagse werkplaats. Het duidelijk afleesbare LCD-scherm met variabele achtergrondverlichting, de 4 bedieningstoetsen en de Nederlandstalige menustructuur zorgen samen voor een intuïtieve werking.

 

De voordelen op een rijtje

 
  • Krachtige en intelligente acculader voor alle gangbare 12 V-accutypes: nat/AGM/EFB/GEL/Lithium (LFP).
  • Buffermodus met continue stroomsterkte tot 120 A voor het stabiliseren van het boordnet tijdens (remote) diagnose en herprogrammeren van stuurapparaten.
  • Meertalige software met keuze uit 26 talen, incl. Nederlands.
  • Slank ontwerp voor plaatsing onder het voertuig, op een rolwagen of werkbank of aan de muur (toebehoren voor wandmontage meegeleverd).
  • Flexibele bedieningsmodi voor een veelzijdige inzetbaarheid.
  • Eenvoudige bediening met pijltjestoetsen.
  • Duidelijk afleesbaar LCD-scherm met achtergrondverlichting in 4 verschillende kleuren i.f.v. bedrijfsstatus.
  • USB-interface voor eventuele toekomstige updates.
  • Uitgangsvermogen tot maximaal 1750 W.
Kortom, de Bosch BAT 6120 is toekomstbestendig, professioneel, gebruiksvriendelijk en uiterst veelzijdig. 

 

Graag meer weten? 
Bekijk hier de productpagina op de Bosch-website.
Klik hier voor meer technische gegevens.