Video: waarom zijn hoogwaardige autofilters essentieel voor uw klanten?



Begeleid door advies van experts, geeft deze video antwoord op de essentiële vragen die we kunnen hebben over autofilters en het belang van hun kwaliteitsafwerking.

U weet beter dan wij dat de belangrijkste filters in een auto de lucht-, olie- en brandstoffilters zijn. Maar bent u zich ook bewust van de gevolgen die filters van slechte kwaliteit kunnen hebben voor uw klanten en vooral hoe u ze kunt beschermen?



In deze video geven Bosch-experts een gedetailleerd antwoord op deze vragen:

 


Kortom, Bosch besteedt veel zorg aan de kwaliteit en afwerking van zijn producten zodat het alleen producten van topkwaliteit op de markt kan brengen. Hoewel de kosten van onderdelen beperkt zijn, kunnen reparaties duur uitvallen. Dankzij een correct gebruik van kwaliteitsvolle filters helpt u uw klanten deze kosten te vermijden, iets wat ze ten zeerste zullen waarderen.

Laten we een voorbeeld nemen: Bosch-dieselfilters hebben een meerlaags microporeus filtermedium dat hoge filterprestaties garandeert. Bovendien bestaan ze uit een groot aantal plooien die essentieel zijn voor het tegenhouden van alle deeltjes. Al deze voordelen helpen de motor te beschermen en de prestaties te verbeteren, waardoor voertuigen een langere levensduur krijgen.