Ontdek onze vernieuwde webshop en verwen uzelf met extra



De feestdagen komen eraan dus bestel alvast uw cadeautjes in onze gloednieuwe webshop!

 

Wist u al dat onze extra-webshop onlangs helemaal werd vernieuwd? Misschien heeft u hem al ontdekt maar indien dat nog niet het geval is, is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen! 
 

10.000 extra-leuke geschenken om uit te kiezen


Dankzij de hernieuwing van onze webshop is deze nu gebruiksvriendelijker en vooral véél uitgebreider dan ooit. Met een assortiment van zowat 10.000 producten in verschillende (prijs)categorieën is er voor elk wat wils!

Met het eindejaar in zicht, is het trouwens het perfecte moment om onze webshop eens uit te testen en uzelf of uw team te belonen voor al het harde werk in 2023. Misschien iets om te klussen of voor op kantoor? Of misschien kiest u liever een geschenk uit het multimedia-assortiment of iets voor in de keuken? Ontdek nu onze extra-webshop en kies iets leuks uit het uitgebreide assortiment.

 

Nu ontdekken


Vergeet ook niet dat voor velen binnenkort de eerste extra-punten vervallen. Ter herinnering: punten zijn twee jaar geldig. Zo zullen de punten die werden verzameld in januari 2022 in januari 2024 vervallen. Aarzel dus niet langer en bestel snel een prachtig geschenk in onze webshop!

Tot slot is dit voor ons ook het ideale moment om u te bedanken voor uw loyaliteit het hele jaar door.

Het is voor u, het is extra! 

 

Let op: wij garanderen geen levering vóór de feestdagen. Wij hanteren een gemiddelde leveringstijd binnen 5 werkdagen maar afwijkingen zijn mogelijk.