Update van de gebruiksvoorwaarden

In het kader van de implementatie van de nieuwe Europese wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens die van toepassing is sinds 25 mei 2018, heeft het eXtra-programma de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid aangepast, die u hier kunt raadplegen.


Om u te bedanken voor uw loyaliteit bieden wij het eXtra-programma. Een programma gevuld met speciale aanbiedingen, exclusieve voordelen en mooie geschenken.


Deelname is gratis en aanmelden is eenvoudig. Dat is extra!


1. Inschrijven en account activeren

U kunt zich eenvoudig inschrijven door het deelnameformulier in de rubriek “Registreren” in te vullen.

Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail waarmee u uw account dient te activeren.

Na uw activatie, ontvangt u een e-mail met uw login en wachtwoord, en bovendien nog eens 50 extra-welkomspunten.

2. Punten sparen in het eXtra-programma

Punten sparen met het extra-programma is eenvoudig: ieder Bosch-product dat aan het programma deelneemt en aangeschaft wordt bij uw deelnemende grossier/groothandel levert u automatisch extra-punten op.

U vindt de lijst van de Bosch-producten die aan het programma deelnemen, evenals hun puntenwaarde, in de rubriek “Punten sparen".

3. Hoe kunt u uw extra geschenken bestellen?

Dit is ook heel eenvoudig: u kunt uw extra-punten op elk moment inwisselen voor geschenken of voordelen naar keuze via de extra-shop. De bestelde producten zullen in uw vestiging geleverd worden. U kunt eveneens de status van uw bestelling opvolgen onder de rubriek “Uw account”, en doorklikken naar “Mijn bestellingen”.

Heeft u nog niet voldoende extra-punten om uw favoriete geschenk te verwerven? Geen haast; uw extra-programma laat toe om de extra-punten op uw eigen tempo op te sparen: de extra-punten blijven geldig tot 31 december van elk oneven jaar (31/12/2019, vervolgens 31/12/2021, daarna 2023, 2025, 2027 etc.). Deelnemers worden een paar weken voor de vervaldatum per e-mail op de hoogte gesteld van het vervallen van de opgespaarde punten. Vrijheid, dat is ook extra.