Update van de gebruiksvoorwaarden

In het kader van de implementatie van de nieuwe Europese wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens die van toepassing is sinds 25 mei 2018, heeft het eXtra-programma de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid aangepast, die u hier kunt raadplegen.


Om u te bedanken voor uw loyaliteit bieden wij het eXtra-programma. Een programma gevuld met speciale aanbiedingen, exclusieve voordelen en mooie geschenken.


Deelname is gratis en aanmelden is eenvoudig. Dat is extra!


1. Inschrijven en account activeren

Deelname aan het eXtra-programma van Bosch is mogelijk voor iedere zelfstandige garage, gespecialiseerd in mechanica en autoreparaties én voor alle zelfstandige professionele Inschrijven is geheel kosteloos.

Om uw inschrijving te activeren vult u onder de tab ‘Uw account’ een inschrijvingsformulier in.

Na bevestiging van uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met uw login en wachtwoord waarmee u 24/7 toegang heeft tot uw account.

Activeer dus gauw uw account en ontvang gratis 50 eXtra-punten als welkomstcadeau!

2. Punten sparen in het eXtra-programma

Punten sparen met het eXtra-programma is eenvoudig: ieder Bosch-product dat aan het programma deelneemt en aangeschaft wordt bij uw grossier/groothandel levert u automatisch eXtra-punten op. De gespaarde punten zijn te gebruiken tot en met 31 december 2017.

De lijst met producten waar u punten voor krijgt vindt u onder de tab ‘Deelnemende producten’. Ook kunt u op deze pagina zien hoeveel punten u ontvangt bij bestelling van het product.

3. Hoe kunt u uw extra geschenken bestellen?

Op de site www.extra-points.nl kunt u uw eXtra-punten inwisselen voor producten naar keuze. De producten worden na bestelling afgeleverd op het opgegeven adres.
Naast het inwisselen voor producten kunt u uw eXtra-punten ook doneren aan stichting Dada.

Heeft u niet voldoende punten om het product naar uw keuze te bestellen? Kijk dan even tussen het assortiment producten waarvoor u minder punten nodig heeft of doneer uw punten aan Stichting Dada.

Let op dat uw eXtra-punten na 31-12-2015 zullen vervallen!