Update van de gebruiksvoorwaarden

In het kader van de implementatie van de nieuwe Europese wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens die van toepassing is sinds 25 mei 2018, heeft het eXtra-programma de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid aangepast, die u hier kunt raadplegen.


Bosch en technologie zijn, zoals u weet, onafscheidelijk. Deze technologie is dan ook overal aanwezig, zo ook in auto’s. Van ruitenwissers tot bougies, van filters tot accu’s en van remmen tot een volledige serie technische onderdelen; Bosch biedt alles op het gebied van automotive.

Om deze ‘Technologie voor het leven’ te blijven leveren en verbeteren, heeft Bosch een speciale ‘Research en Development’ afdeling waar de nieuwste technologieën worden ontwikkeld en waar bijvoorbeeld automonteurs opleidingen kunnen volgen om hun kennis en knowhow up-to-date te houden.

Hoeveel punten voor welk product?


Alle producten in de onderstaande tabel nemen deel aan het eXtra-programma. Iedere aankoop die u bij uw dealer/grossier doet levert u automatisch het aantal punten op wat in de tabel vernoemd is. De punten worden door uw dealer/grossier bijgeschreven op uw account, waar u zelf het punten aantal kunt checken.

Puntenwaarde Bosch-producten per aangekochte eenheid:
Bosch-product Punten aantal
Starters BX 15
Alternatoren BX 15
Benzine lambdasondes 10
Remschijf 7
Ontstekingsspoelen 4
Rembloken 4
Diesel filters 3
Gloeibougies 2
Interieurfilters 2
Jetronic filters 2
AeroTwin 2
Luchtfilters 2
Twin 2
Bougies 2
Oliefilter 1
Ruitenwisser
Ontstekingsbougie
Voorverwarmingsbougie
Filters
Remschijf
Remvoering
Lambda Sonde
Ontstekingsspoel
Alternator
Starter