Wilt u een koffiemachine winnen? 

Speel onze zomerspeurtocht en doe mee met de loterij.

 

De speurtocht die uw zomer tot leven bracht is terug! Dit jaar zijn er weer 7 koffiebonen te vinden op de webpagina's van uw favoriete loyaliteitsprogramma. Uw doel is om het woord te vormen. De prijs? Een bonus van 90 extra-punten en de kans om een van de 10 volautomatische koffiemachines, ter waarde van 619 euro, te winnen! We vertellen u er alles over!
 

7 koffiebonen te vinden tussen 4 juli en 28 augustus


Elke week wordt er een nieuwe koffieboon verstopt op de extra-website. Zoals u kunt zien, hoeft u niet gelijk naar alle bonen te zoeken. Er is geen truc: gewoon één koffieboon per pagina! Hoe ziet het eruit? Om u te helpen op uw zoektocht, ziet u hier de eerste boon:


 
 

Een unieke code van 7 letters


Zoals u kunt zien, heeft elke koffieboon een nummer en een letter. En waarom is dat? Om u te helpen het woord te vinden! Elke boon staat voor een van de letters in een woord van 7 letters, dat veel gebruikt  wordt in het Engels. De cijfers zijn er om u te helpen de volgorde te bepalen. Boon 1 staat voor de eerste letter van het woord, boon 2 voor de tweede, tot boon 7 die het woord afmaakt. 


 


Activeer de code voor 28 augustus


Als u alle 7 koffiebonen heeft verzameld en ze in de juiste volgorde heeft gelegd om het woord te vormen (van nummer 1 tot nummer 7, als u de bovenstaande instructies hebt gevolgd!), is het tijd om uw inzending te registreren. 

Ga naar de pagina ‘Voucher verzilveren’ op de extra-website. Log in, en voer uw code in die u heeft ontdekt, in de juiste volgorde. Klik daarna op ‘Inwisselen’ om uw deelname te registreren.

Een extra advies: de code is geldig in hoofdletters en kleine letters, en slechts één keer te gebruiken per account die geregistreerd is op de extra site. Zodra u de juiste code heeft ingevoerd, verschijnt er een bevestigingsbericht op het scherm. Als dit bericht niet verschijnt, moet u misschien een nieuwe combinatie proberen?

 
Voucher verzilveren
 
 


Doe mee aan de loterij: er worden tien koffiemachines verloot


De gelukkigen onder jullie kunnen meedoen aan de loterij van een Siemens volautomatische koffiemachine, ter waarde van 619 euro. Perfect om een glimlach op het gezicht van het team te toveren aan het begin van het nieuwe schooljaar! 

En omdat we bij extra al onze klanten belonen, krijgen alle deelnemers direct een bonus van 90 extra-punten bijgeschreven op uw account om te besteden in de webshop. Dus zodra u de code heeft, vult u deze in op de pagina ‘Voucher verzilveren’ om uw deelname te registreren! 

Deadline voor het registreren van de extra-voucher: donderdag 28 augustus 2024 om 23:59 uur. 
Voor meer informatie, zie het reglement

Wij wensen u veel succes met de speurtocht!