Om u te bedanken voor uw loyaliteit bieden wij het eXtra-programma. Een programma gevuld met speciale aanbiedingen, exclusieve voordelen en mooie geschenken.


Deelname is gratis en aanmelden is eenvoudig. Dat is extra!


1. Inschrijven en account activeren

Deelname aan het eXtra-programma van Bosch is mogelijk voor iedere zelfstandige garage, gespecialiseerd in mechanica en autoreparaties én voor alle zelfstandige professionele Inschrijven is geheel kosteloos.

Om uw inschrijving te activeren vult u onder de tab ‘Uw account’ een inschrijvingsformulier in.

Na bevestiging van uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met uw login en wachtwoord waarmee u 24/7 toegang heeft tot uw account.

Activeer dus gauw uw account en ontvang gratis 50 eXtra-punten als welkomstcadeau!

2. Punten sparen in het eXtra-programma

Punten sparen met het eXtra-programma is eenvoudig: ieder Bosch-product dat aan het programma deelneemt en aangeschaft wordt bij uw grossier/groothandel levert u automatisch eXtra-punten op. De gespaarde punten zijn te gebruiken tot en met 31 december 2017.

De lijst met producten waar u punten voor krijgt vindt u onder de tab ‘Deelnemende producten’. Ook kunt u op deze pagina zien hoeveel punten u ontvangt bij bestelling van het product.

3. Hoe kunt u uw extra geschenken bestellen?

Op de site www.extra-points.nl kunt u uw eXtra-punten inwisselen voor producten naar keuze. De producten worden na bestelling afgeleverd op het opgegeven adres.
Naast het inwisselen voor producten kunt u uw eXtra-punten ook doneren aan stichting Dada.

Heeft u niet voldoende punten om het product naar uw keuze te bestellen? Kijk dan even tussen het assortiment producten waarvoor u minder punten nodig heeft of doneer uw punten aan Stichting Dada.

Let op dat uw eXtra-punten na 31-12-2015 zullen vervallen!